موشن گرافیک چیست؟ + انواع موشن گرافیک

کدنویسی شده،طراحی شده… لذت ببرید

من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

 

موشن گرافیک چیست؟

گرافیک حرکتی، تکنیکی دیجیتالی است که تصاویر، کلمات، صداها و ویدیوها را با یکدیگر ترکیب می‌کند. هر نوع گرافیک متحرک دیجیتالی را که همراه یا بدون صدا، و با حرکت دوبعدی یا سه بعدی، مفهومی را به مخاطب منتقل کند، موشن گرافیک می گوییم.

موشن گرافیک از دو عبارت موشن به معنای حرکت و گرافیک به معنای تصاویری همچون وکتورها و تصاویری که عموما با برنامه های گرافیکی همچون فتوشاپ و … ساخته میشوند، تشکیل شده است.

موشن گرافیک ها اصولا به همراه صدا توسط برنامه هایی مالتی مدیا همچون ادوب افترافکت ساخته میشوند.

دانش موشن گرافیک را می‌توان اینگونه تعریف کرد:

دانش ادغام تصاویر و حرکت آنها به همراه صدا که در ساخت تیزر تبلیغاتی،انیمیشن های دوبعدی،برنامه های آموزشی و…کاربرد دارد و عدم نیاز به دوربین و نور و فیلمبرداری و عدم نیاز به بازیگرو استفاده از رنگ های جذاب، تصاویر گرافیکی متنوع و خلق افکت هایی با جذب مخاطب همگی دلایلی هستند که موشن گرافیک امروزه جزو پرطرفدارترین روشها به ویژه برای تبلیغات مورد استفاده است.

انواع موشن گرافیک:

متناسب با شرایط کسب و کار، اهداف بازاریابی که در نظر دارید، جامعه مخاطبان و سایر الزامات اختصاصی مربوط به کسب و کار می توانید  یکی از انواع موشن گرافیک را انتخاب کنید. در ادامه با اقتباس از دو مقاله در یام یام ویدیوز و ، شما را با 10 قالب اصلی موشن گرافیک، آشنا می‌کنم:

1.انیمیشن کاراکتر دوبعدی: 

در این نوع انیمیشن کاراکترها و صحنه به صورت دو بعدی و با به کارگیری پرسپکتیو طراحی می شوند.

برای خواندن ادامه مطلب موشن گرافیک چیست؟ + انواع موشن گرافیک کلیک کنید.

موشن گرافیک یا موشن گرافی چیست؟ انواع موشن گرافیک چیست ؟

 

ویدیوهایی که پیام و محتوا را به‌صورت متحرک منتقل می‌کنند موشن هستند. واژه موشن Motion در زبان فارسی پویا ترجمه می‌شود و به هر چیزی که دارای حرکت باشد می‌گویند.

انتقال محتوا با این روش از مزیت‌های بسیاری برخوردار است. از جمله اینکه می‌توان محتوا را به‌صورت تأثیرگذارتر و جذاب‌تر در زمان کوتاه‌تری به مخاطب ارائه داد.

موشن‌ ها می‌توانند به‌صورت آفلاین و آنلاین بر روی کامپیوتر و موبایل در وب‌سایت‌ها و نرم‌افزارهایی که قابلیت نمایش ویدیو را دارند نمایش داده شوند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.