من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

 

برنامه نویسی چیست؟

برنامه‌نویسی یک روش حل مسئله به کمک کامپیوتر است. فرض کنید که وارد بانک می‌شوید و کدملی خود را به متصدی بانک اعلام می‌کنید. متصدی به کمک تنها یک کد تمامی اطلاعات حساب بانکی شما را پیدا می‌کند. مشخصات شما، گردش‌های مالی، موجودی و ….

این امکان به کمک برنامه‌نویسی ایجاد شده است. سیستمی که برای بانک طراحی شده با دریافت کدملی شما، اطلاعات شما را از میان میلیون‌ها اطلاعات دیگر پیدا کرده و در قالب جداول نمایش می‌دهد.

در واقع یک تیم برنامه‌ نویسی این سیستم را به این صورت برنامه‌نویسی کرده‌اند. بنابراین می‌توان گفت برنامه‌نویسی یک علم است که به کمک آن می‌توان به کامپیوتر دستوراتی برای اجرا داد. دستورات را در قالب کدهایی به کامپیوتر می‌دهیم این اطلاعات و دستورات در مغز کامپیوتر (CPU) پردازش می‌شوند و خروجی کار به کاربر نمایش داده می‌شود.

جالب است بدانید کامپیوتر‌ها زبان‌ انسان‌ها را درک نمی‌کنند. آنها تمامی اطلاعات را به صورت اعداد صفر و یک می‌بینند! یک برنامه‌نویس به کمک یک زبان برنامه‌نویسی منظور خود را به یک نرم افزار منتقل می‌کند. این دستورات به کدهای ۰ و ۱ تبدیل می‌شوند و کامپیوتر آنها را درک کرده و پردازش می‌کند!

اگر بخواهیم این مفهوم را به جمع‌بندی شده تعریف کنیم بهتر است بگوییم برنامه‌نویسی علم حل مسئله به کمک کامپیوتر است.

برنامه نویس کیست؟ (معنی برنامه نویس)

حالا که با مفهوم برنامه نویسی آشنا شدید می‌توانید بگویید که یک برنامه نویس کیست! برنامه‌نویس شخصی است که سعی می‌کند برای مسئله‌ها بهترین پاسخ‌ها را پیدا کند و آنها را به کمک زبان‌های برنامه‌نویسی به کامپیوتر منتقل کند. بدین صورت کامپیوتر اطلاعات دریافتی را پردازش می‌کند و خروجی کار را نمایش می دهد.

پس شخص برنامه‌نویس باید به فرآیند حل مسئله، تحلیل داده‌ها، عیب‌یابی و… مسلط باشد.

اگر بخواهیم کمی ساده‌تر توضیح دهیم که برنامه نویس چه کسی است، میتوان گفت همان شخصی که در کامپیوتر شروع به تولید یک نرم‌افزار می‌کند. ممکن است این نرم‌افزار برای اجرا در صفحات وب باشد، یا برای اجرا در دسکتاپ، موبایل و….

برای خواندن ادامه مطلب برنامه نویسی چیست و برنامه نویس چه کاری انجام میدهد؟ کلیک کنید.

امکانات WPF

1- طرح بندی اجزا و عناصر برنامه

WPF از عناصر جدید تراز بندی و چیدمان کنترل‌ها و عناصر مختلف بر روی فرم‌های برنامه شما استفاده می‌کند. همچنین توسط این ابزارها که از کلاس پایه Panel ارث بری می‌کنند، قادر خواهید بود که چدیمان عناصر به گونه ای تنظیم شوند که برنامه در رزولوشن‌های مختلف به خوبی قابل نمایش باشد.

2- انیمیشن، صدا و تصویر

شما میتوانید عملیات هایی اعم از چرخش، بزرگ نمایی، کوچک نمایی و … را بر اشکال اعمال کنید، اما در کنار این قابلیت ها شما میتوانید به راحتی انیشمین های زیبا نیز با استفاده از این تکنولوژی داشته باشید و از فایل های صوتی و ویدئویی به راحتی استفاده کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.